Αρχική Νέα Το ταξίδι στη γνώση για τη νέα γενιά μαθητών ξεκινά με το Open Day της Ιονίου Σχολής (16/5)

Το ταξίδι στη γνώση για τη νέα γενιά μαθητών ξεκινά με το Open Day της Ιονίου Σχολής (16/5)

openday2Η πρώτη επαφή του παιδιού με το σχολείο θέλουμε να είναι πάντα μία τρυφερή ανάμνηση, γεμάτη συναισθήματα χαράς. Γι αυτό σας προσκαλούμε σε μία όμορφη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου της Ιονίου Σχολής, το Σάββατο 16 Μαΐου στις 11:00 το πρωί.

Σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας, για να γνωρίσουν τον χώρο του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού μας, τις Νηπιαγωγούς, τις Δασκάλες, να συναντηθούν με άλλα παιδάκια και να συμμετέχουν σε ευχάριστα και δημιουργικά παιχνίδια γεμάτα μουσική και φαντασία.

open15

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι γονείς θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού της Ιονίου Σχολής και να δείτε από κοντά τις εσωτερικές εγκαταστάσεις.

Επίσης, να ξεναγηθείτε στους μεγάλους, ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους, που συμβάλλουν καθοριστικά στην κοινωνικοποίηση, την ενθάρρυνση της ομαδικής δραστηριότητας, αλλά και την ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε μας εγκαίρως την παρουσία σας στο 210 613 6693.

Ιόνιος Σχολή - Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο
Σισμανογλείου 29
151 26 Μαρούσι
Τηλ: 210 613 6693

logo ionios


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.