Αρχική Νέα Το ταξίδι στη γνώση ξεκινά με γιορτή στο Open Day του Νηπιαγωγείου της Ιονίου Σχολής (10/5)

Το ταξίδι στη γνώση ξεκινά με γιορτή στο Open Day του Νηπιαγωγείου της Ιονίου Σχολής (10/5)

Open siteΣτο Νηπιαγωγείο της Ιονίου Σχολής, η ζωή των παιδιών είναι κάθε μέρα σαν γιορτή! Μέσα από ποικίλα ερεθίσματα και με την καθοδήγηση των Νηπιαγωγών, το παιδί ενθαρρύνεται και μαθαίνει να αγαπά τη γνώση, πρωταρχικά μέσα από το παιχνίδι, σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον που το παροτρύνει να καλλιεργήσει τα ταλέντα του και να αναπτυχθεί συναισθηματικά.

42f137cb_95f5_4f58_8ef6_d8ec26be6eddΣτο Νηπιαγωγείο της Ιονίου Σχολής το παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα μακριά από την οικογένεια, σε στέρεες βάσεις, καθοριστικές για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του. Βέβαια, όλα αυτά σε στενή συνεργασία σχολείου-οικογένειας.

Εάν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τις υπηρεσίες του σχολείου καθώς μια πρώτη  επαφή του παιδιού με το μελλοντικό του σχολικό περιβάλλον είναι πάντα μία τρυφερή ανάμνηση, γεμάτη συναισθήματα χαράς αδράξτε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου το Σάββατο 10 Μαΐου στις 11:00 το πρωί, στα πλαίσια της καθιερωμένης ημέρας γνωριμίας με τους υποψήφιους μαθητές.

c96594a7_d868_4036_b634_1c49aec266dcΕλάτε μαζί με τα παιδιά σας ώστε να γνωρίσουν  από κοντά το χώρο του Νηπιαγωγείου, τις δασκάλες, να συναντηθούν με άλλα παιδάκια και να συμμετέχουν σε ευχάριστα και δημιουργικά παιχνίδια γεμάτα μουσική και φαντασία.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εσείς οι γονείς θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου και να δείτε από κοντά τις εσωτερικές εγκαταστάσεις. Επίσης θα ξεναγηθείτε στους 3 μεγάλους, ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους που συνεισφέρουν καθοριστικά στην κοινωνικοποίηση, την ενθάρρυνση της ομαδικής δραστηριότητας, αλλά και την ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών.

Επιβεβαιώστε  εγκαίρως την παρουσία σας στο τηλ. 210 613 6693

logo


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.