Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια "Το θαύμα στο ακρωτήρι": Ένα μυθιστόρημα για όσες γυναίκες αγαπούν τη λογοτεχνία

"Το θαύμα στο ακρωτήρι": Ένα μυθιστόρημα για όσες γυναίκες αγαπούν τη λογοτεχνία

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Γεωργία Κοτζαμπασάκη, παρουσιάζουν το νέο αισθηματικό μυθιστόρημα "Το θαύμα στο ακρωτήρι" που υπόσχεται να κερδίσει τις καρδιές όσων αγαπούν τα μυθιστορήματα.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο:

«Θερµό επεισόδιο» µπορεί να χαρακτηριστεί οτιδήποτε στη ζωή ενός ανθρώπου. Στο µυαλό ενός Έλληνα, όµως, αυτές οι δύο λέξεις οδηγούν κατ’ ευθείαν σε έναν µονάχα συνειρµό, που ριζώνει βαθιά σε πύρινα µονοπάτια πίσω στο λαβύρινθο του παρελθόντος, ανασκαλεύοντας µέσα του κάτι συγκεκριµένα ύπουλο και εχθρικό. Κάτι που ξέρει καλά και έχει µάθει να περιµένει από πάντα.

Ένα παρόµοιο «θερµό επεισόδιο» προκαλεί και η µοίρα στη ζωή της Μυρτώς Αποστόλου, µιας σύγχρονης σαραντάρας µε πρότερα επιτυχηµένη επαγγελµατική και προσωπική ζωή στη σηµερινή Αθήνα της κρίσης. Με τα µυτερά βελόνια της πλέκει γύρω της ένα αόρατο δίχτυ τόσο µπερδεµένο και πυκνό, που δεν µπορεί να ξεπλεχτεί παρά µόνο σε µια άλλη πόλη, σε µια άλλη χώρα. Εκεί όπου κατοικεί ένας άλλος λαός. Αυτός, που έχει λόγους να αντιπαθεί περισσότερο από όλους…Σε κείνο το πιο εχθρικό έδαφος του κόσµου, πάνω στο πιο σκοτεινό και φονικό ακρωτήρι του, η Μυρτώ αναγκάζεται να ξεκινήσει µια καινούρια, αθέλητη ζωή. Και να ζήσει, χωρίς να το περιµένει, το «θαύµα»…

untitled

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Γεωργία Κοτζαµπασάκη γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης, µε µεταπτυχιακή κατεύθυνση τη Συγκριτική Γλωσσολογία και Σηµειωτική. Δραστηριοποιείται, από το 1999, στην Επικοινωνία και τις Δηµόσιες Σχέσεις στον ιατρικό χώρο, έχοντας συνεργαστεί επί µακρόν µε σηµαντικές εταιρίες και φορείς του κλάδου. Κατά τις συνεργασίες αυτές ανέλαβε και εκτέλεσε αρκετές Πανελλήνιες Εκστρατείες Ενηµέρωσης για την πρόληψη και την αντιµετώπιση διαφόρων νοσηµάτων. Παράλληλα, από το 1990 έως σήµερα έχει διεκπεραιώσει σηµαντικό αριθµό έργων µετάφρασης και διερµηνείας ευρείας θεµατολογίας. Έχει έναν γιο 18 ετών.

Συγγραφέας: Γεωργία Κοτζαμπασάκη
Εκδόσεις: Πηγή
Σελίδες: 624
ISBN: 978-618-5231-25-5


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter