Αρχική InfoBaby Τοκετός Το θαύμα των Χριστουγέννων: Γέννησε τετράδυμα χωρίς εξωσωματική ύστερα από 4 αποβολές!

Το θαύμα των Χριστουγέννων: Γέννησε τετράδυμα χωρίς εξωσωματική ύστερα από 4 αποβολές!

241DBB1100000578-0-image-m-11_1418819245120Ύστερα από τέσσερις τραυματικές αποβολές, η Grace και ο James Slattery παραιτήθηκαν από τις προσπάθειες να αποκτήσουν ένα μωράκι. Όμως, φέτος ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως μια πολύ μεγάλη οικογένεια, αφού η 32χρονη γυναίκα κατάφερε ως εκ θαύματος να γεννήσει τετράδυμα!

Το ζευγάρι από την Ιρλανδία πέρασε τέσσερα χρόνια προσπαθώντας να αποκτήσει παιδί, αλλά μετά από την απογοήτευση που τους είχαν προκαλέσει οι απανωτές αποβολές, αποφάσισαν να μην βάλουν τον εαυτό τους στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, εγκαταλείποντας για πάντα το όνειρο να γίνουν γονείς.

241DBB6400000578-0-image-m-9_1418819214766Τότε ήταν που η κα. Slattery έμαθε εντελώς ξαφνικά ότι είναι έγκυος και μάλιστα με τετράδυμα, γεγονός το οποίο οι γιατροί χαρακτήρισαν ως «θαύμα», καθώς οι πιθανότητες σύλληψης τετράδυμων φυσιολογικά είναι περίπου μία στις 10.000.

Τώρα, ολόκληρη η οικογένεια ανυπομονεί να περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί με τα επτά μηνών χαριτωμένα μωράκια!

«Θέλω πραγματικά να ενθαρρύνω κι άλλες γυναίκες να συνεχίσουν να προσπαθούν για την απόκτηση ενός μωρού, γιατί αν κι εμείς είχαμε παραιτηθεί από την προσπάθεια δεν θα ζούσαμε τώρα αυτό το θαύμα! Είμαστε ευλογημένοι!», αναφέρει η 32χρονη μητέρα.

241DBC8200000578-0-image-a-8_1418819136577Μάλιστα, η μία από τις τρεις κόρες του ζευγαριού αποτελεί διπλό θαύμα! Γεννήθηκε με μια συγγενή ανωμαλία και οι γιατροί είχαν ενημερώσει τους γονείς της ότι θα τα καταφέρει μόνο για λίγες ώρες μετά τον τοκετό. Πιο συγκεκριμένα, διαγνώσθηκε με συγγενή διαφραγματοκήλη – μια τρύπα στο διάφραγμα που επιτρέπει στα περιεχόμενα της κοιλιάς, συμπεριλαμβανομένου του στομάχου, του ήπατος και των εντέρων να ανέρχονται στο στήθος. Έτσι, απομένει λίγος χώρος στους πνεύμονες να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν.

Η Grace και ο James Slattery ακόμα θυμούνται τη στιγμή που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν κάθε προσπάθεια για να δημιουργήσουν οικογένεια. Ακόμα κι όταν ο γιατρός τους ενημέρωσε ότι θα γίνουν γονείς, δυσκολεύτηκαν να το πιστέψουν εξαιτίας των προηγούμενων αποβολών.

Τελικά, τα μωράκια γεννήθηκαν μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη καισαρική τομή στις 33 εβδομάδες της κύησης. Πρόκειται για τέσσερα υγιή και ευτυχισμένα μικρά θαύματα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.