Αρχική Νέα Το θέατρο "Πόρτα" της Ξένιας Καλογεροπούλου επιστρέφει στα θεατρικά δρώμενα

Το θέατρο "Πόρτα" της Ξένιας Καλογεροπούλου επιστρέφει στα θεατρικά δρώμενα

main_ελευθέριος_βασιλάκης-5760"Αλλιώτικη σε όσα χρειαζόταν να αλλάξουν, αλλά και γνώριμη σε όσα άξιζε να διατηρηθούν, πιο τολμηρή, ακόμα πιο φιλόξενη, με νέα οργάνωση, πλούσιες προτάσεις, με συλλογικό καλλιτεχνικό όραμα και ακόμα πιο έτοιμη να δεχθεί νέες πρωτοβουλίες, η Πόρτα ξανανοίγει", αναφέρει η Ξένια Καλογεροπούλου.

Η σπουδαία ηθοποιός και οι συνεργάτες της παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, με αφορμή την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ιστορικού θεάτρου της Μεσογείων για τη σεζόν 2014-2015. Σύμμαχος στο νέο αυτό ξεκίνημα, ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής Θωμάς Μοσχόπουλος αναφέρει:

foto8_1141"Προσπαθήσαμε να εκλάβουμε την κρίση σαν μια ευκαιρία για επανατοποθέτηση των καλλιτεχνικών μας σχεδίων, διερεύνηση των οριζόντων μας, αναζήτηση νέων δρόμων και τρόπων καλλιτεχνικής δημιουργίας επαναπροσδιορίζοντας τον δρόμο του «εμείς» και του «μαζί». Πολλοί θα χαρακτήριζαν την προσπάθειά μας Δον-Κιχωτική, υπερβολικά τολμηρή και ανεδαφική, μια και βασίζεται σε μηδαμινή έως ανύπαρκτη οικονομική βάση. Γιʼ αυτό κι εμείς, σαν αντιστάθμισμα, βάζουμε εδώ και πολύ καιρό προσωπικό κόπο και χρόνο, παίρνοντας αυτό το ρίσκο με δημιουργικό κέφι και ανεξάντλητα αποθέματα φαντασίας".

foto7_1141Πλήθος συνεργατών της Ξένιας Καλογεροπούλου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα βίντεο που απαριθμεί τα έργα της δημιουργού, κλείνοντας με το σύνθημα «Μια Πόρτα Ορθάνοιχτη» που υποδηλώνει την επιστροφή του θεάτρου Πόρτα στα καλλιτεχνικά δρώμενα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.