Το θρίλερ συνεχίζεται: Είδαν την μικρή Άννυ σε ταξί;

885716_925003064219087_8692472894756081254_oΤην ώρα που οι γονείς της μικρούλας Άννυ που έχει εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου βρίσκονται στα δικαστήρια της Ευελπίδων για παράνομη κατοχή ουσιών, ένα νέο στοιχείο έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο αυτή την υπόθεση που κανείς δεν ξέρει αν πρέπει να τη βαφτίσει απαγωγή ή κάτι άλλο.

Είδαν την μικρή Άννυ σε ταξί;

Οπως δήλωσε στο Newsit o δικηγόρος των γονιών της 4χρονης, Σταύρος Γεωργίου «εχω μια διαβεβαίωση απο τη μάνα οτι από την ασφάλεια της έδειξαν μια φωτογραφία με το παιδί σε ένα ταξί με μεγάλα ρούχα όπως χαρακτηριστικά μου είπε. Αναγνώρισε το παιδί της, εκλήθη ο ταξιτζής στην ασφάλεια και δήλωσε οτι του έχουν κλέψει το ταξί. Δεν ξέρουμε απο πότε είναι η φωτογραφία, πάντως σίγουρα μετά την εξαφάνισή της. Αν αυτό επιβεβαιωθεί τότε μιλάμε για απαγωγή» είπε τέλος ο κύριος Γεωργίου.

Από την αστυνομία πάντως επιβεβαίωσαν την ύπαρξη της φωτογραφίας ωστόσο αποσαφηνίζουν πως η μάνα δεν έχει αναγνωρίσει οτι προκειται για την Άννυ. Ο ταξιτζής εντοπίστηκε, οι αστυνομικοί μίλησαν μαζί του τηλεφωνικά και αναμένεται να δώσει άμεσα κατάθεση.