Το τηλεφώνημα από την Scotland Yard για την υπόθεση της Πάτρας – Ατάκα Κατερινόπουλου για συλλλήψεις

Το τηλέφωνημα από την Scotland Yard για την υπόθεση της Πάτρας - Ατάκα Κατερινόπουλου για συλλλήψεις

Όσο το κουβάρι της υπόθεσης με τον θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα ξετυλίγεται τόσο οι πληροφορίες που έρχονται στο φως “δείχνουν” τι έχει συμβεί και δημιουργούν ερωτήματα για πρόσωπα και καταστάσεις που συνδέονται άμεσα με τα γεγονότα.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο», ο Επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος,  ξεκαθάρισε ότι η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμα.

«Μιλάω για εγκληματική ενέργεια 100% γιατί εδώ έχουμε τρεις θανάτους σε τρεις διαφορετικούς χρόνους. Δεν είμαι ειδικός επιστήμονας για να ξέρω αν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα, οι ίδιοι οι γιατροί λένε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο» τόνισε μιλώντας στο

«Μέχρι αυτή την στιγμή οι θάνατοι είναι αγνώστου αιτιολογίας από τους γιατρούς. Γιατί λοιπόν να χτυπηθεί τόσο σκληρά αυτή η οικογένεια με τρεις θανάτους, ακανόνιστα, πέθαναν σε διαφορετικούς χρόνους από πλευράς ηλικίας, δεν πέθανε το πρώτο παιδί πρώτο για να ακολουθήσουν τα άλλα, αν δεχθούμε ότι υπήρχε γονιδιακό. Όλα τα παιδιά πέθαναν σαββατοκύριακο. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά, άρα κάτι γίνεται εδώ, κάποιο ανθρώπινο χέρι μπήκε και πρέπει να δώσουν πειστικές απαντήσεις, στους γονείς και στην κοινωνία, τόσο η επιστημονική κοινότητα όσο και η αστυνομία» προσέθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Πάτρα: Γιατί θα γίνει εκταφή της Μαλένας το επόμενο διάστημα - Συγκλονίζει το μνημείο για τα 3 αγγελούδια

Το τηλεφώνημα από αστυνομικό της Scotland Yard

«Συνάδελφος της New Scotland Yard, Ελληνίδα στην καταγωγή, που χειρίστηκε αντίστοιχη υπόθεση στο Λονδίνο, με πήρε τηλέφωνο σήμερα το πρωί και μου είπε

«Θανάση, μην μασάς. Είναι εγκληματική ενέργεια. Εμείς εδώ ξέρετε τι βρήκαμε; Υδράργυρο».

Να δούμε τι θα μας πει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αν υπάρχει ουσία, τι ουσία είναι, θα την προσδιορίσει; Μπορεί να προκαλέσει θάνατο; Όμως δεν αρκεί αυτό, είναι και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε τέτοια, που είναι βούτυρο στο ψωμί των αστυνομικών αρχών για την προανάκριση που θέλω να πιστεύω ότι θα μετατραπεί στην πορεία από τον εισαγγελέα για να έχουμε δράστες ή δράστη» ανέφερε ακόμη ο κ. Κατερινόπουλος.

ατάκα Κατερινόπουλου για τις συλλήψεις

«Αυτή η υπόθεση θα έχει δρόμο τουλάχιστον 1,5-2 μήνες. Να μην βιαζόμαστε, γιατί ακούω για συλλήψεις. Μάλιστα κάποιοι έβαλαν στο στόμα το δικό μου ότι ο Κατερινόπουλος είπε ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε συλλήψεις πράγμα το οποίο δεν είπα ποτέ. Η διαδικασία είναι αυτή και είναι χρονοβόρος» επεσήμανε.

Το πρώτο ήταν σύμπτωση, το δεύτερο σύμπτωση, ε…το τρίτο δεν μπορεί να είναι σύμπτωση…

https://www.zinapost.gr/videos/o-thanasis-katerinopoulos-gia-nekra-paidia-stin-patra-to-proto-itan-symptosi-to-deytero-symptosi-e-to-trito-den-mporei-na-einai-symptosi/

Μάλιστα και σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο κ. Κατερινόπουλος εμφανίστηκε απόλυτα πεπεισμένος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και μάλιστα και τις 3 φορές. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Η λογική λέει ότι υπάρχει ένας δολοφόνος χωρίς να αποκλείεται η ύπαρξη συνεργών».

Διαβάστε επίσης:

Θετικός στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος

Θεσ/νίκη: 48χρονος μπαμπάς αρνείται ότι βίαζε τις ανήλικες φίλες των παιδιών του – Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες

Tα Ελληνόπουλα που πήραν το αργυρό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Γνώσεων Φυσικών και Τεχνολογικών Καταστροφών