Αρχική Νέα Το τρένο συνέχισε να πηγαίνει σε απομακρυσμένο σταθμό μόνο για μία μαθήτρια. Πού έγινε αυτό;

Το τρένο συνέχισε να πηγαίνει σε απομακρυσμένο σταθμό μόνο για μία μαθήτρια. Πού έγινε αυτό;

Το έγραψε η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.

Τα τελευταία τρία χρόνια, ένα τρένο φτάνει στο απομακρυσμένο Kami-Shirataki, στη βόρεια Ιαπωνία, δύο φορές τη μέρα. Το πρωί, στις 7.04 ακριβώς παραλαμβάνει έναν μοναδικό επιβάτη, μία μικρή μαθήτρια που πρέπει να πάει στο σχολείο, και την επιστρέφει σπίτι το απόγευμα στις 5.08. Η διαδρομή της μικρής μαθήτριας μπορεί να είναι μοναχική, ο ιδιοκτήτης όμως της σιδηροδρομικής γραμμής βραβεύτηκε για τη μεγαλοψυχία που έδειξε, όταν μια ιστορία που αναφερόταν σε αυτόν έγινε viral.

Η αλήθεια είναι ότι ο σταθμός του τρένου στη συγκεκριμένη πόλη ετοιμαζόταν να κλείσει όταν οι υπεύθυνοι ανακάλυψαν ότι υπήρχε ένας και μοναδικός επιβάτης που εξυπηρετούνταν από αυτό το δρομολόγιο. Αποφάσισαν λοιπόν να συνεχίσουν τη λειτουργία του μέχρι το κορίτσι αποφοιτήσει από το σχολείο. Όταν γίνει αυτό, ο σταθμός θα κλείσει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.