Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Το twitter πρώτο στις προτιμήσεις των εφήβων!

Το twitter πρώτο στις προτιμήσεις των εφήβων!

tweeting_bird2_alt«Τρέμει» η πρωτοκαθεδρία του facebook στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη νέα γενιά να του γυρίζει σταδιακά την πλάτη. Βάσει πρόσφατης έρευνας που διεξήχθη στις ΗΠΑ, το facebook έρχεται δεύτερο στην προτίμηση των νέων, καθώς οι έφηβοι πλέον στηρίζουν φανατικά το twitter.

Η υποχώρηση του facebook σε αυτές τις ηλικίες είναι σημαντική, καθώς πριν από έναν χρόνο βρισκόταν στην πρώτη θέση με 42%, ενώ πλέον έχει πέσει στο 23%. Διαφορετική είναι η εικόνα για το Twitter, το οποίο από το 27% ανέβηκε την άνοιξη που μας πέρασε στο 30%, για να υποχωρήσει σήμερα στο 26%, ποσοστό το οποίο ωστόσο το καθιστά το πιο δημοφιλές.

Το Instagram -επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του, το Tumblr και το Google+ συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα των πιο δημοφιλών ψηφιακών μέσων κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ των εφήβων στις ΗΠΑ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.