Αρχική Σχολή Γονέων To Vector προστατεύει τα παιδιά σας από τις απειλές του διαδικτύου

To Vector προστατεύει τα παιδιά σας από τις απειλές του διαδικτύου

Η πρώτη Ελληνική πρωτοβουλία στον χώρο των Antivirus είναι γεγονός και φέρει το όνομα Vector!

To Vector ήταν ένα όραμα του επιχειρηματία, Νικόλα Μαρκόπουλου, ο οποίος ήταν εξειδικευμένος στον χώρο της πληροφορικής στον τομέα της διαδυκτιακής ασφάλειας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
Απώτερος σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής ήταν η ανάπτυξη του 1ου λογισμικού ασφάλειας, σχεδιασμένου ειδικά για τις απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς, στις πιο οικονομικές τιμές απαντώντας στην κρίση και στην αντίληψη ότι η ασφάλεια του Η/Υ είναι πολυτέλεια.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και έφερε ως αποτέλεσμα τη σύνταξη μιας ομάδας η οποία σε συνεργασία με γνωστό οίκο διαδικτυακής ασφάλειας του εξωτερικού δημιούργησαν από κοινού το VECTOR το οποίο χωρίζεται στις τρείς καθιερωμένες εκδόσεις αντιικών προϊόντων: Antivirus, Internet Security  & Total Security με τα δύο τελευταία να διαθέτουν εκτός των άλλων και την υπηρεσία γονικού ελέγχου.

Τα προϊόντα διατίθονται ήδη απο επιλεγμένους συνεργάτες καθώς και στα καταστήματα Public.

www.evector.gr

www.youtube.com/channel/UCZslFZLB3nZWh20ApbXAA0Q


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.