Αρχική InfoTeens Υγεία Το βίντεο του Κέντρου Ζωής για την Παγκόσμια Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού είναι ό,τι καλύτερο θα δει το έφηβο παιδί σας σήμερα

Το βίντεο του Κέντρου Ζωής για την Παγκόσμια Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού είναι ό,τι καλύτερο θα δει το έφηβο παιδί σας σήμερα

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Κέντρο Ζωής αναδημοσίευσε ένα παλαιότερο βίντεο, στο οποίο ένας πατέρας, ο ηθοποιός Γιάννης Παπαϊωάννου, βρίσκει τον πιο ευρηματικό τρόπο, για να μιλήσει στα παιδιά για ένα θέμα… ταμπού.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Αξιοθαύμαστος ο μπαμπάς αυτός, αποδεικνύει πως μόνο όταν καταφέρνεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον των εφήβων και μιλάς στη γλώσσα τους, μπορούν να σε ακούσουν!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.