Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Το βιβλιοπωλείο της Εστίας ανοίγει ξανά

Το βιβλιοπωλείο της Εστίας ανοίγει ξανά

εστια
Να και ένα πραγματικά καλό νέο. Πριν λίγους μήνες, η είδηση ότι το βιβλιοπωλείο της Εστίας θα έβαζε λουκέτο, αποτέλεσμα της μεγάλης κρίσης που βιώνει ο τόπος μας, προκάλεσε θλίψη στους φίλους του.  Γι΄αυτό προκαλεί μεγάλη χαρά η είδηση της επαναλειτουργίας του.  Το νέο βιβλιοπωλείο θα στηθεί και σε νέο χώρο, στις παρυφές των Εξαρχείων και θα πουλάει μόνον τα βιβλία των εκδόσεων της Εστίας. Θα βρίσκεται στην οδό Ναυαρίνου και Δελφών πολύ κοντά στην Ελληνο-αμερικάνικη ένωση και το Γαλλικό Ινστιτούτο.
Μιλώντας στο Βήμα η ιδιοκτήτρια του οίκου της Εστίας Ευα Καραϊτίδη δήλωσε «Η κρίση αλλάζει και τα βιβλιοπωλεία. Περνάμε στην εποχή των μικρών και ενημερωμένων βιβλιοπωλείων όπως είναι το Λεμόνι στο Θησείο, το Bookloft στο Κολωνάκι και το νεοσύστατο Πλειάδες στη Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι». Το νέο βιβλιοπωλείο της Εστίας θα έχει υπεύθυνο έναν έμπειρο πωλητή, τον Πολύκαρπο Νικολόπουλο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.