Το Χαμόγελο του Παιδιού αποκαλύπτει το οικογενειακό δράμα πίσω από τον 17χρονο νεκρό στη Μάνδρα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση στην Μάνδρα Αττικής, με τον 17χρονο που βρέθηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Μάρτυρας – «κλειδί» θεωρείται ο 14χρονος αδερφός του, καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό. Σημειώνεται ότι η οικογένεια συνολικά είχε 9 παιδιά.

 το Χαμόγελο του Παιδιού αποκαλύπτει το οικογενειακό δράμα πίσω από τον 17χρονο νεκρό στη Μάνδρα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού παίρνει θέση για την είδηση του θανάτου του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός με 2 σφαίρες στη στάνη της οικογένειας στη Μάνδρα και αποκαλύπτει πως έχει δεχθεί καταγγελίες για την εν λόγω οικογένεια και για το πώς συμπεριφέρονταν στα παιδιά. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την τραγική κατάληξη ενός παιδιού, όπου αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανών να είχε σωθεί η ζωή του.

Οι καταγγελίες για σωματική κακοποίηση των παιδιών και παραμέληση

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 στις 28 Ιουνίου 2021 έλαβε ανώνυμη αναφορά βάσει των πληροφοριών που μας δόθηκαν 8 παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους.

Η αναφορά αυτή εστάλη αυθημερόν, 28 Ιουνίου 2021, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση.

19 Απριλίου 2022 στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 λάβαμε και πάλι ανώνυμη αναφορά για την ίδια οικογένεια, βάσει της οποίας μας ανέφεραν σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο.

20 Απριλίου 2022 εστάλη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πάλι αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία με την ένδειξη του επείγοντος.

Ζάκυνθος: 17χρονος πυροβόλησε κατά λάθος συμμαθητή του με καραμπίνα

Τι κατέθεσε ο αδερφός του 17χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος-Στο μικροσκόπιο δερμάτινη θήκη

Στο μικροσκόπιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μπαίνει μία δερμάτινη θήκη που βρέθηκε στη στάνη της οικογένειας από τη Μάνδρα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για θήκη καραμπίνας ή όχι.

Το στοιχείο αυτό θεωρείται κρίσιμο για την εξέλιξη της έρευνας για τη δολοφονία του 17χρονου στη θέση Λούτσα, υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα μία φορά στο κεφάλι, με το θανάσιμο τραύμα να είναι διαμπερές. Στο σημείο, ωστόσο, βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb, ο 14χρονος αδερφός του θύματος και ο πατέρας του κατέθεσαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών τα εξής: Ο 17χρονος και ο 14χρονος αδερφός του ακολούθησαν χθες Πέμπτη το καθημερινό τους πρόγραμμα. Μετέβησαν περίπου στις 11.00 το πρωί στη στάνη της οικογένειας. Έκατσαν οι δυο τους εκεί για περίπου μία ώρα και στη συνέχεια, περίπου στις 12.00, έφυγαν για να βοσκήσουν τα ζώα. Ο ένας αδερφός πήρε τα πρόβατα, ο άλλος τα κατσίκια και οι δρόμοι τους χώρισαν, όπως συνέβαινε κάθε μέρα.

Το ραντεβού τους ήταν στις 16.00 το απόγευμα, όταν τελείωνε η βοσκή. Την ώρα εκείνη θα έβρισκαν τον πατέρα τους. Ο 14χρονος εμφανίστηκε κανονικά μετά τη βοσκή όχι όμως και ο 17χρονος αδερφός του, ο οποίος λίγη ώρα μετά εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από όπλο από περαστικό που ειδοποίησε την Αστυνομία.

 Μάρτυρας – «κλειδί» ο 14χρονος αδερφός καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό

Η αντίφαση που κίνησε το ενδιαφέρον των αστυνομικών έχει να κάνει με τον τόπο που κινήθηκε όταν δεν έβρισκε τον 17χρονο όπως κατέθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχική του κατάθεση ανέφερε πως παρά τις προσπάθειες του να εντοπίσει τον αδερφό του δεν τα κατάφερε, και γύρισε στο σπίτι. Στη συνέχεια, μετά από τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των αστυνομικών, φέρεται να υποστήριξε πως γύρισε στη μάντρα, και όχι στο σπίτι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εκτός από δυο κάλυκες που έχουν βρεθεί δίπλα στη σορό του 17χρονου -αν και το θύμα φέρεται να έχει ένα τραύμα στο κεφάλι-  έχει βρεθεί και μια δερμάτινη θήκη στη στάνη της οικογένειας, η οποία εξετάζεται, καθώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως θήκη αποθήκευσης φυσιγγίων.

Εντός της επόμενης ώρας αναμένεται κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών να μεταβεί ξανά στη στάνη προκειμένου να ερευνήσει εκ νέου το σημείο

Διαβάστε επίσης:

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τον Αρχάγγελο Μιχαήλ με ανοιχτές βάσεις για τους επισκέπτες και εντυπωσιακές επιδείξεις (από 4/11)

H «Σταχτοπούτα» μάς μεταφέρει σε ένα μαγικό ταξίδι στην χώρα των ονείρων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (11/12)

Βιβλιοπωλεία και σχολεία αποσύρουν τα βιβλία του Παπαθεοδώρου που προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία