Αρχική Νέα Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώνει τους γονείς πώς να διαχειριστούν τις ερωτήσεις των παιδιών για την τύχη της 4χρονης Άννυ

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώνει τους γονείς πώς να διαχειριστούν τις ερωτήσεις των παιδιών για την τύχη της 4χρονης Άννυ

hamogeloΜε αφορμή την τραγική απώλεια της Άννυ, ψυχολόγοι από Το χαμόγελο του Παιδιού, εκπέμποντας μέσω live video cast σήμερα Τρίτη, 5.5.2015 και ώρα 18:00, θα αναπτύξουν το θέμα της απώλειας και το πώς μπορούν οι γονείς να τη διαχειριστούν σε σχέση με τα παιδιά τους.

Στόχος της συγκεκριμένης live εκπομπής είναι να δοθούν απαντήσεις στους γονείς για τη διαχείριση της συγκεκριμένης απώλειας και του πένθους της μικρής Άννυ από τα παιδιά τους. Προκειμένου το video cast να είναι διαδραστικό το Χαμόγελο του Παιδιού αναμένει τις ερωτήσεις μας, ως σχόλια σε αυτή την ανάρτηση.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Χαμόγελου του Παιδιού στο Youtube https://www.youtube.com/watch?v=s32yzqd6egg στις 18:00 προκειμένου να παρακολουθήσετε live την εκπομπή!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.