Αρχική Νέα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μας καλεί να ενισχύσουμε την έναρξη του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Νέα Μάκρη

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μας καλεί να ενισχύσουμε την έναρξη του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Νέα Μάκρη

1610932_933537443365649_1740572896574617459_n«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας περιμένει μέχρι και σήμερα 15 Μαΐου από 10πμ έως 6μμ σε μία εκδήλωση με αφορμή την επίσημη έναρξη του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας με προβλήματα Διαβίωσης στη Νέα Μάκρη. Το 13ο Κέντρο Στήριξης του Οργανισμού παραχωρήθηκε ευγενικά από τη Lidl Hellas στο πλαίσιο της ουσιαστικής πολιτικής κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει την εταιρεία.

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στη Νέα Μάκρη στελεχωμένο από εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα παρέχει ολιστική υποστήριξη σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και χρήζουν κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης.

Επιλέξτε κάποια από τα είδη της παρακάτω λίστας και όλοι μαζί να γεμίσουμε τα ράφια και να υποστηρίξουμε κάθε οικογένεια που έχει ανάγκη!

Γάλα, Γιαούρτι, Λάδι, Ρύζι, Όσπρια, Αλεύρι, Σάλτσα τομάτας, Κατεψυγμένα είδη, Κρέας, Ψάρια, Πουλερικά, Λαχανικά, Φρούτα, Είδη πρωινού (μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί), Πουρές.

Κατά τη διάρκεια της  εκδήλωσης, στο χώρο θα βρίσκονται:

• Ο «Οδυσσέας», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης και Τεχνολογίας, στον οποίο από ομάδα Ψυχολόγων του Οργανισμού θα πραγματοποιούνται διαδραστικές παρεμβάσεις σε παιδιά και γονείς για κάθε θέμα που τους απασχολεί.

• Η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα του Οργανισμού, στην οποία εθελοντές οδοντίατροι θα παρέχουν δωρεάν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά που θα μας επισκεφτούν.

Διεύθυνση: 31ο χιλιόμετρο Λεωφ. Μαραθώνος, Νέα Μάκρη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.