Αρχική Νέα Το Xana Zoo "Πάντα" κυκλοφορεί σε νέα διπλή έκδοση (dvd+cd)

Το Xana Zoo "Πάντα" κυκλοφορεί σε νέα διπλή έκδοση (dvd+cd)

z00Το χειμώνα που μας πέρασε, ο Μάνος Βαφειάδης μας ξενάγησε σε μια νέα μαγική χώρα, τη Χοραλία και μας σύστησε νέους φανταστικούς ήρωες που ήδη αγαπήσαμε. Στη νέα διπλή έκδοση (dvd+cd, 7 τραγούδια και video clips) "Πάντα" που κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι σε δισκοπωλεία και περίπτερα σε όλη την Ελλάδα από τη Heaven, η παρέα της Χοραλίας μεγαλώνει, νέοι και παλιοί ήρωες μας ταξιδεύουν με ολοκαίνουρια τραγούδια, εικόνες και ιστορίες από άκρη σε άκρη του κόσμου!

Το Πάντα μας ταξιδεύει από την Κίνα στην Αθήνα, ο Τάρανδος από τη Λαπωνία στην Τανζανία και η Χελώνα μας αποκαλύπτει μυστικά με ένα σαμουράι, περιπλανώμενη από την Ιαπωνία σε τροπικές παραλίες. Ποιος πληρώνει τα έξοδα των ταξιδιών; Ο Ρούλης Κουμπαρούλης που έχει μάθει να κάνει αποταμίευση. Κάπου ανάμεσα καραδοκεί η Μούργα, ενώ ο ήδη γνωστός μας Τρυποκάρυδος εμφανίζεται ως βασικός συνδετικός κρίκος.

Στη νέα του έκδοση, ο Μάνος Βαφειάδης μας επιφυλάσσει για άλλη μια φορά μια πρόταση! Το τραγούδι "Μόνο μία λέξη" ξεφεύγει από το concept της Χοραλίας, περιγράφοντας θέματα που απασχολούν τα νέα ζευγάρια, εγκαινιάζοντας έτσι ένα νέο κύκλο μουσικών θεμάτων που εστιάζουν στις μικρές και μεγάλες χαρές της οικογένειας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.