Αρχική Βιβλία "Το Χειμωνόσπιτο"

"Το Χειμωνόσπιτο"

Το Χειμωνόσπιτο
Εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά ηλικίας 4 και άνω με ευφάνταστες ζωγραφιές του Βασίλη Παπατσαρούχα, με ένθετο CD που περιλαμβάνει τραγούδια σε μουσική του μουσικοσυνθέτη Νίκου Ξανθούλη, που έκανε και την ενορχήστρωση σε στίχους του συγγραφέα. Όλα τα όργανα που χρησιμοποιήθηκαν είναι ακουστικά ενώ ηχοληψία και μίξη έγινε  από τον Νίκο Καραπιπέρη.  Στο CD περιλαμβάνεται επίσης σκηνοθετημένη αφήγηση από την ηθοποιό Λίλα Μουτσοπούλου, ενώ ο ίδιος ο συγγραφέας ερμηνεύει τους διαφορετικούς ήρωες του παραμυθιού.

Ένα ποιητικό παραμύθι γεμάτο υπέροχα μηνύματα για τις αληθινές αξίες της ζωής, όπως η αλληλεγγύη, η μοιρασιά, η προσφορά και η αγάπη.
Το Χειμωνόσπιτο δεν είναι ένα σπίτι σαν όλα τ' άλλα. Κάθε τι μέσα του έχει ψυχή και πάνω απ' όλα είναι ανοιχτό για όλους. Πάντα έχει το τραπέζι στρωμένο και ένα ζεστό κρεββάτι, βιβλία, ησυχία και καλή μουσική, μουσική της φύσης να προσφέρει σε όποιον αναζητά κάτι απ' όλα αυτά.

Eκδόσεις: Καλέντης

Συγγραφέας: Δημήτρης Κάσσαρης

Μουσική: Νίκος Ξανθούλης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.