Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Το χριστουγεννιάτικο χωριό μάς περιμένει στη Σκύδρα

Το χριστουγεννιάτικο χωριό μάς περιμένει στη Σκύδρα

χριστουγεννιάτικο χωριόΦέτος τα παιδιά δεν χρειάζεται να στείλουν τα γράμματά τους μακριά γιατί ο Αι-Βασίλης έρχεται κοντά. Η Σκύδρα ντύνεται γιορτινά να τον υποδεχτεί και να το φιλοξενήσει σε ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό! Το παραμύθι ξεκινά στα Σεβαστιανά της Σκύδρας από 23 Νοεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου.

Καθημερινά ο Αι-Βασίλης θα υποδέχεται στο θρόνο του καθισμένος στο ονειρεμένο σπίτι του τα γράμματα όλων των παιδιών. Το εργαστήρι του, το σπίτι του μάγου, το σπίτι του παραμυθιού είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που θα περιμένουν τους επισκέπτες. Εκπαιδευτικές δραστηριότητες έχουν σαν στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών για το περιβάλλον, το συνάνθρωπο και τα ζώα προσεγγίζοντας παράλληλα την παράδοση του τόπου. Τα Carousel, οι πισίνες, το τρενάκι και πολλά άλλα παιχνίδια θα εντυπωσιάσουν και θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους!!
Ο Αι- Βασίλης θα περιμένει το συντομότερο να έρθετε όλοι κοντά του!!!

Αυτό το ανεπανάληπτο αυτό παραμύθι πρέπει όλοι να το ζήσουν για αυτό και η είσοδος είναι ελεύθερη!

Είναι σημαντικό να δείξουμε όλοι την αγάπη μας ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ: ρούχα, παιχνίδια, φάρμακα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο σε συνανθρώπους μας, το χωριό τα συγκεντρώνει στο σπιτάκι της αγάπης!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter