Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Το Χριστουγεννιάτικο bazaar του «Sofias kinderhaus» στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη (12/12)

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar του «Sofias kinderhaus» στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη (12/12)

O παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο «Sofias kinderhaus» στην Κηφισιά διοργανώνει και φέτος Χριστουγεννιάτικο Bazaar, στις 12 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 16:00, στον κήπο του σχολείου. Γνωστοί τραγουδιστές και συγγραφείς θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Sofias Kinderhaus και με τον δικό τους μοναδικό τρόπο θα μας διασκεδάσουν και θα μας παρουσιάσουν τα νέα τους βιβλία.

screenshot.36Υπέροχα περίπτερα με λιχουδιές, φαγητά, καφέ και κρασί, γούρια, βιβλία και ποικίλα είδη δώρων μας περιμένουν για να στηρίξουμε και φέτος ένα σωματείο που μας έχει ανάγκη. Το Sofias Kinderhaus επέλεξε να βοηθήσει το σωματείο MDA Hellas, Διεθνή Οργανισμό με σκοπό τη στήριξη παιδιών με νευρομυϊκές παθήσεις. Όλοι μαζί μπορούμε να καλύψουμε βασικές τους ανάγκες και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα τους βελτιώνοντας το βιοτικό τους επίπεδο.

Ας προσπαθήσουμε να προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε σε αυτά τα παιδιά που μας χρειάζονται γιατί «όλα τα παιδιά αξίζουν μια αγκαλιά».

Sofias kinderhaus
Κηφισίας 307, Κηφισιά
Τηλ: 210 8019191
E-mail: sofias@kinderhaus.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.