Το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στo Public Συντάγματος ανοίγει τις πύλες του και μας περιμένει (21/12-4/1)

christmas-cookiesΤα Public προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που θα δημιουργηθεί στο χώρο εκδηλώσεων του Public Συντάγματος  στον 5ο όροφο, από το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 από τις 11:00 έως τις 19:00.

Christmas-Craft-Ideas-for-Kids-1Στο γιορτινό εργαστήρι του Public σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό εργαστήρι Hello kids, οι μικροί επισκέπτες με οδηγό τη φαντασία τους θα «ταξιδέψουν» στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων! Τι μπορεί να συμβεί όταν ανακατέψουμε τη φαντασία με τη ζύμη; Στο γιορτινό εργαστήρι του Public γινόμαστε μικροί ζαχαροπλάστες και φτιάχνουμε απίθανα χριστουγεννιάτικα μπισκότα τα οποία διακοσμούμε με χρωματιστή ζαχαρόπαστα και σοκολάτα!

Οι ευχές μας φέτος θα είναι ξεχωριστές! Γιατί ανακατεύουμε τη δημιουργικότητά μας με χρώματα, φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικες τρισδιάστατες κάρτες και ανταλλάσουμε τις γιορτινές ευχές μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

il_570xN.386903270_j1foΠώς μετατρέπεται ένα κομμάτι ξύλο σε πανέμορφο χριστουγεννιάτικο στολίδι; Μα φυσικά με τη φαντασία των παιδιών! Κατασκευάζουμε πρωτότυπα ξύλινα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και στολίζουμε χριστουγεννιάτικες μπάλες με την τεχνική της χαρτοπετσέτας και έπειτα τις ζωγραφίζουμε!

Επιπλέον, επειδή Χριστούγεννα χωρίς τον Αϊ-Βασίλη και το Ρούντολφ δεν γίνονται, στολίζουμε τις οικολογικές χαρτοσακούλες μας με τις γιορτινές φιγούρες του Αϊ-Βασίλη και του Ρούντολφ για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας! Όλοι οι μικροί μας φίλοι αφού διασκεδάσουν δημιουργώντας στα γιορτινά εργαστήρια, θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας τις υπέροχες κατασκευές τους!

Η είσοδος στο γιορτινό εργαστήρι του Public Συντάγματος είναι 6€ για κάθε παιδί.

Θέλεις να ζήσεις τη μαγεία των Χριστουγέννων; Θέλεις Public!

Public Συντάγματος

Καραγιώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα, Αθήνα