Αρχική InfoMommy Νέα Το «Yabanaki» στην Βάρκιζα άνοιξε και μας περιμένει για βουτιές

Το «Yabanaki» στην Βάρκιζα άνοιξε και μας περιμένει για βουτιές

«Yabanaki»

Οι πρόωρες ζέστες τον Μάιο μπορεί να μας οδήγησαν άρον άρον στις κοντινές παραλίες, αλλά τώρα τα πράγματα φαίνεται πως γίνονται πιο οργανωμένα.

Επισήμως πάντως το «Yabanaki» στην Βάρκιζα ξεκινάει αυτό το Σάββατο 8 Ιουνίου με ένα διήμερο opening event με πολλά happenings, πολλή μουσική, και προτάσεις για όλους: ξύλινες ξαπλώστρες πάνω στην άμμο, θαλάσσια σπορ, λίγο shopping, ένα καινούργιο παιδικό πάρκο, τέσσερα beach bar και τρεις casual επιλογές παράκτιου φαγητού- το «Due Cavalieri» για σνακ και σαλάτες, το «Λάδι και Ρίγανη» για σουβλάκι, και το «Yalo’s-Yalo’s» για ουζομεζέδες και πιάτα ελληνικής κουζίνας.

Ακτή Βάρκιζας, 2108972516.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.