Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Το υπουργείο διαβεβαιώνει πως θα λυθούν τα προβλήματα με τα ολοήμερα σχολεία

Το υπουργείο διαβεβαιώνει πως θα λυθούν τα προβλήματα με τα ολοήμερα σχολεία

sxoleio

Πολλοί είναι οι γονείς που έχουν πέσει στα "μαύρα πανιά" με τη μέχρι τώρα αναστολή της λειτουργίας των ολοήμερων σχολείων. Οι λόγοι γνωστοί, αφού όσοι από αυτούς δουλεύουν, δεν ξέρουν τι θα κάνουν με τα παιδιά. Είναι γεγονός πάντως ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Ολοήμερα Σχολεία και τα Σχολεία Ειδικής Αγωγής, λίγες ημέρες μετά την έναρξη της εφετινής χρονιάς, είναι μεγάλα.

Πάντως, το υπουργείο Παιδείας υπόσχεται την πλήρη λειτουργία τους εντός των επόμενων ημερών.

Πηγές του υπουργείου Παιδείας αναφέρουν ότι η στελέχωση των Ειδικών Σχολείων ξεκίνησε ήδη, ενώ στα Ολοήμερα οι συνεχόμενες απεργίες εμπόδισαν την έγκαιρη συνεδρίαση των αρμόδιων συμβουλίων για την τοποθέτηση εκπαιδευτικών, κάτι που θα γίνει εντός της εβδομάδας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.