Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Το υπουργείο Παιδείας καταργεί τις σχολικές εκδρομές και αργίες από την επόμενη χρονιά

Το υπουργείο Παιδείας καταργεί τις σχολικές εκδρομές και αργίες από την επόμενη χρονιά

εκδρομες
Το υπουργείο Παιδείας είναι αποφασισμένο να συντομεύσει τις πενθήμερες εκδρομές και να καταργήσει κάποιες από τις σχολικές εκδρομές στη διάρκεια του έτους προκειμένου να αυξήσει το σχολικό έτος για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα άμεσα σχέδια του υπουργείου είναι να κοπούν οι δύο από τις πέντε σχολικές εκδρομές, ενώ η πολυπόθητη πενθήμερη θα γίνει τελικά τριήμερη.

Επίσης το υπουργείο εξετάζει σοβαρά την περικοπή των αργιών. Έτσι τα στελέχη του υπουργείου εξετάζουν το ενδεχόμενο να κοπεί η αργία του Αϊ Γιαννιού στις 7 Ιανουαρίου, αλλά και η γιορτή των Τριών Ιεραρχών στις 30 Ιανουαρίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.