Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς To ζαχαροπλαστείο Criollo φέρνει τα αγαπημένα σας γλυκά στην πόρτα σας με ένα κλικ!

To ζαχαροπλαστείο Criollo φέρνει τα αγαπημένα σας γλυκά στην πόρτα σας με ένα κλικ!

Η καρδιά της authentic pâtisserie χτυπά στο Criollo, το ζαχαροπλαστείο που δημιούργησαν στην Κηφισιά ο ταλαντούχος Chef Pâtissier Διονύσης Αλέρτας & το Δειπνοσοφιστήριον Catering τώρα και ON-LINE.

Με ένα κλικ το Criollo φέρνει τα γλυκά στο σπίτι σας, στην εργασία σας ή σε οποιοδήποτε χώρο εσείς ζητήσετε!

Αυθεντικές, ευφάνταστες γλυκές απολαύσεις, βασισμένες στη φιλοσοφία του Διονύση Αλέρτα & του Δειπνοσοφιστήριον Catering να αξιοποιούν αποκλειστικά πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας, που δουλεύονται με αγάπη, υψηλό αισθητικό κριτήριο και πρωτοποριακές τεχνικές, αποδίδοντας τις πιο ξεχωριστές γλυκές δημιουργίες: τούρτες, τάρτες, μακαρόν, croissant, κέικ, miniardies και πολλές άλλες υπέροχες γλυκές ιδέες.

Στο Criollo μπορείτε να απευθυνθείτε και για την άψογη διοργάνωση κάθε προσωπικής ή επαγγελματικής σας εκδήλωσης, καθώς οι μοναδικές υπηρεσίες του Δειπνοσοφιστήριον Catering δημιουργούν τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες για τους καλεσμένους & τους συνεργάτες σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter