Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τοιχογραφίες Παιδικού Δωματίου Wall in Art

Τοιχογραφίες Παιδικού Δωματίου Wall in Art

1
Θέλετε να αποκτήσετε μια μοναδική τοιχογραφία της επιλογής σας ΜΟΝΟ στο 70% της αρχικής τιμής. Τότε, σπεύστε να προλάβετε τις φθινοπωρινές Προσφορές.

2

Ζωντανέψτε τους οικιακούς ή τους επαγγελματικούς σας χώρους, με χρώμα και μοναδικές τοιχογραφίες σε ασυναγώνιστες τιμές!

3

Το παιδικό δωμάτιο μπορεί να μετατραπεί σε ένα παραμυθένιο τόπο που θα δώσει χαρά στο παιδί σας με ξεχωριστές τοιχογραφίες παιδικών δωματίων, ενώ η κρεβατοκάμαρά σας ή οποιοσδήποτε άλλος οικιακός χώρος θα αποκτήσει στυλ με διάρκεια!

4

Προσαρμόζουμε τις ιδέες σας στις ανάγκες σας και σας κάνουμε δικές μας προτάσεις σχετικά με αυτό που χρειάζεστε και πάνω από όλα οικονομικά!

5

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά και άοσμα, ενώ στεγνώνουν γρήγορα για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο σχεδόν αμέσως μετά την ζωγραφική στους τοίχους.

6

Οι επιλογές είναι απεριόριστες. Άλλωστε στον μαγευτικό κόσμο της ζωγραφικής δεν υπάρχουν περιορισμοί και πρωτεύοντα ρόλο παίζει η φαντασία για να δημιουργήσουμε τις πιο όμορφες τοιχογραφίες. Μην αρκεστείτε σε αυτοκόλλητα τοίχου!

Δείτε το αποτέλεσμα σε βίντεο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τοιχογραφίες δωματίων και τις τιμές τους, μπείτε στην ιστοσελίδα μας www.wallinart.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.