Αρχική InfoMommy Νέα TOMS: Από τις εσπαντρίγιες στον καφέ για χάρη των παιδιών

TOMS: Από τις εσπαντρίγιες στον καφέ για χάρη των παιδιών

Tom's
Ο ιδρυτής της εταιρείας ανακοίνωσε το νέο του επιχειρηματικό σχέδιο με σκοπό να βοηθήσει τα φτωχά παιδιά.

Δεν πρόκειται λοιπόν να αναφερθούμε σε μία ακόμα μια επιχείρηση που θα δραστηριοποιηθεί στο χώρο του καφέ, αλλά σε μια ακόμα φιλανθρωπική πράξη της εταιρείας TOMS.

Η εταιρεία παπουτσιών έχει χαράξει τη δική της πορεία στο χώρο της μόδας, χωρίς όμως να αψηφά τα προβλήματα των υπολοίπων. Γιατί μπορεί να υπάρχουν εκατομμύρια αγοραστές των δικών της παπουτσιών, αλλά υπάρχουν και παιδιά που κυκλοφορούν ξυπόλυτα. Έτσι ο ιδρυτής της TOMS, Blake Mycoskie, έδινε ένα ζευγάρι παπούτσια για το κάθε ένα που πουλούσε σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, φτάνοντας σήμερα τα παιδιά που έχουν πάρει παπούτσια να ξεπερνάνε τα 10 εκατομμύρια.

Ο Mycoskie ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει τη δική του σειρά καφέ, με στόχο να μαζέψει χρήματα για να βοηθήσει να έχουν καθαρό νερό 2 δισεκατομμύρια άτομα σε όλο το κόσμο, σύμφωνα με το δημοσίευμα των New York Times.

Πικρός… καφές

Τα πακέτα του καφέ θα κυκλοφορούν στα βασικά χρώματα της εταιρείας , γαλάζιο και λευκό, και με την αγορά ενός πακέτου βοηθάτε στο να έχει ένα παιδί καθαρό νερό για μια εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.thetoc.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.