Αρχική InfoSchool Λύκειο Τον αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν οι επιτυχόντες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Αρχιεπισκοπής

Τον αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν οι επιτυχόντες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Αρχιεπισκοπής

FRONTISTHRIO_4-890x395_cΟι επιτυχόντες μαθητές στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα που φοιτούσαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αρχιεπισκοπής επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο.

Ο Αρχιεπίσκοπος υποδέχθηκε τους επιτυχόντες και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Δήλωσε συγκινημένος για την επίσκεψη αυτή και τόνισε πως «τα παιδιά είναι τα θεμέλια του αύριο και όταν ένα σπίτι έχει γερά θεμέλια δεν πρόκειται να πέσει». Ευχαρίστησε και συνεχάρη στη συνέχεια τον Διευθυντή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Σεβαστιανό Ανδρεάδη, αλλά και τους καθηγητές για το σπουδαίο έργο που προσφέρουν. «Σε μια εποχή που το πρόσωπο του ανθρώπου έχει ευτελιστεί και ο άνθρωπος γίνεται αντικείμενο, οι καθηγητές που θυσιάζουν από τον χρόνο τους και προσφέρουν τόσα, είναι πραγματικοί ήρωες» είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

FRONTISTHRIO_5-870x580
Στη συνέχεια τα παιδιά ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο για τη στήριξή του, αλλά και όλους τους καθηγητές για την μέριμνα και την αγάπη τους και επεσήμαναν πως για αυτά το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αρχιεπισκοπής δεν ήταν ένα ακόμη φροντιστήριο, αλλά μία ακόμη οικογένεια».

Αμέσως μετά, ο Αρχιεπίσκοπος προσέφερε σε όλα τα παιδιά ένα μικρό σταυρό ως ευλογία και αναμνηστικά δώρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.