«Τον είδα να πετάει το μωρό και να πέφτει κι εκείνος στο κενό!» – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την τραγωδία στο Βύρωνα

downloadΤο οικογενειακό δράμα που εκτυλίσσεται από τη μια περίπου το μεσημέρι σε μια από τις πιο πολυσύχναστες γειτονιές του Βύρωνα δεν το χωράει του ανθρώπου ο νους. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Newsit ότι τον είδε από απέναντι, πρώτα να πετά το μωρό και στην συνέχεια να πέφτει και ο ίδιος στο κενό.

«Πρώτα πέταξε το παιδί και μετά πήδηξε αυτός. Τον είδα από απέναντι. Αυτός έσπασε τα πόδια του. Μίλησα μαζί του και έλεγε ότι το μωρό της αδελφής του».

Η πτώση και των δυο από τόσο μεγάλο ύψος ανακόπηκε από ένα δέντρο αλλά η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που έσπασαν τα κλαδιά του. Σύμφωνα με τον άνθρωπο που έτρεξε πρώτος στο σημείο, το μωρό ήταν σε απόσταση περιπου 4 μέτρων από το σώμα του θείου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό μεταφέρθηκε στο Παίδων με κάταγμα βάσης κρανίου, χωρίς σφυγμό και από τους γιατρούς έγιναν προσπάθειες ανάνηψης για περίπου 30 λεπτά δίχως όμως αποτέλεσμα.

Η γειτονιά είναι ανάστατη στην περιοχή και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έγινε κάτι τέτοιο. Όσοι μίλησαν στο newsit είπαν ότι δε γνώριζαν καλά την οικογένεια γιατί δεν έμενε πολύ καιρό, στην πολυκατοικία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια είχε μετακομίσει στην γειτονιά από το καλοκαίρι. =