Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Τώρα η Kiehl’s μας φροντίζει και στο Golden Hall!

Τώρα η Kiehl’s μας φροντίζει και στο Golden Hall!

kiehl's

Το γνωρίζουμε ότι πολλές από εσάς τα θεωρείτε τα καλύτερα για την επιδερμίδα σας. Η αλήθεια είναι ότι τα νεοϋορκέζικα φαρμακευτικά προϊόντα ομορφιάς Kiehl's έχουν ξεπεράσει τα όρια της αμερικανικής ηπείρου και κάποιες από τις πιο όμορφες και σικάτες γυναίκες σε όλον τον κόσμο τα προτιμούν.

Τώρα, η Kiehl’s Since 1851  ανοίγει τις πόρτες του νέου shop-in-shop στο πολυκατάστημα attica στο Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι).

 Η σειρά των καλλυντικών Kiehl’s περιλαμβάνει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Στο φιλόξενο, εκπαιδευτικό περιβάλλον των καταστημάτων της, προσφέρει τα δοκιμασμένα και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης της εταιρείας, τα οποία απολαμβάνουν οι πελάτες της Kiehl’s σε όλο τον κόσμο.

Στο νέο shop-in-shop , κάθε εκπρόσωπος πελατών της Kiehl’s είναι απόλυτα εξοικειωμένος με τις τεχνικές εξυπηρέτησης της εταιρείας και έχει εκπαιδευτεί όχι μόνο στα συστατικά των συνθέσεων αλλά, δεδομένης της φαρμακευτικής παράδοσης της εταιρείας, έχει τις γνώσεις που απαιτούνται για να υποδεικνύει συγκεκριμένες θεραπείες και προγράμματα περιποίησης που προσφέρουν στους πελάτες λύσεις κατάλληλες για τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας και των μαλλιών τους.

Επιπλέον, όπως όλα τα καταστήματα της Kiehl’s, το νέο κατάστημα στο attica στο Golden Hall συνεχίζει με υπερηφάνεια τη μοναδική πρωτοβουλία προσφοράς δειγμάτων της Kiehl’s «δοκιμάστε πριν αγοράσετε», καθώς και την πολιτική επιστροφών αν δεν δείτε αποτελέσματα σε 28 ημέρες χρήσης των προϊόντων της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.