Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Total Eclipse: Οι Έλληνες που κερδίζουν στα βιντεοπαιχνίδια

Total Eclipse: Οι Έλληνες που κερδίζουν στα βιντεοπαιχνίδια

O Αργύρης και ο Δημήτρης Μπεντίλας, πριν από έξι χρόνια έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Λάτρευαν τα βιντεοπαιχνίδια όπως και οι περισσότεροι από εσάς. Δεν τους ήταν όμως αρκετό να παίζουν μαζί τους. Τα μελετούσαν, έκοβαν κι έραβαν, τα έφερναν στα μέτρα τους κι έφτιαχναν τελικά δικά τους. Τόλμησαν να στείλουν ένα δείγμα στη Real Arcade, τον έναν από τους δυο μεγαλύτερους διανομείς παιχνιδιών στο Internet. Απορρίφθηκε μετά πολλών επαίνων. Τότε τα δύο αδέρφια πείσμωσαν. Το άλλο πρωί ο Αργύρης κι ο Δημήτρης έστειλαν ένα ακόμα. Λίγες ώρες αργότερα, λάμβαναν ένα e-mail που έλεγε «προχωρείστε!»

Σήμερα η εταιρεία τους Total Eclipse  χρηματοδοτείται από τη Real Arcade, τα πέντε παιχνίδια τους πωλούνται online σε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα και έχουν ήδη μεταφραστεί σε δέκα γλώσσες.

Δεν τα κατάφεραν κι άσχημα για δύο νεαρούς  φοιτητές, ο ένας  στο Τμήμα Ηλεκτρονικών των ΤΕΙ  και ο άλλος στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής.

Η επιθυμία, η ικανότητα και η επιμονή μπορούν να κάνουν θαύματα. Κάθε εικόνα της Total Eclipse  είναι  ζωγραφισμένη στο χέρι. Για να φθάσουν στο τελικό αποτέλεσμα τα δύο αδέρφια εργάζονται άπειρες ώρες .  Τα παιχνίδια τους απευθύνονται σ' όλη την οικογένεια και δεν περιλαμβάνουν βία.

Η Total Eclipse θα κυκλοφορήσει σύντομα το πρώτο παιχνίδι της για iPhone/iPad!

Δείτε την ιστοσελίδα τους και τα βιντεοπαιχνίδια τους στο http://www.totaleclipsegames.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.