Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Του Έρωτα και του Θανάτου»: Παράσταση στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο(15/4)

«Του Έρωτα και του Θανάτου»: Παράσταση στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο(15/4)

Α Βαφοπούλειο 14Παράσταση για ενήλικες με τον τίτλο: «Του Έρωτα και του Θανάτου» θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου 2014 και ώρα 19:00, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Παραμύθια και μοιρολόγια, «ο έρωτας και ο θάνατος ίδια σπαθιά βαστάνε και οι δυο με τρόπο ξαφνικό κι ύπουλο χτυπάνε» Χαϊνηδες.

Η παράσταση υφαίνεται με τα τραγούδια και τα μοιρολόγια της προφορικής μας παράδοσης. Τα παραμύθια στολίδια σ’ αυτό το κέντημα. Η μουσική… η χρυσή κλωστή. Φωνές που ενώνονται για να μιλήσουν για τον έρωτα για το θάνατο και για την υπομονή.

«Η αγάπη για την παράδοση, μας έσπρωξε να ανακατώσουμε τα λόγια, τα τραγούδια και τις μουσικές και  να φτιάξουμε αυτή την παράσταση».

Η Βάσω Βασιλειάδου τραγουδά,
η Ανθή Θάνου αφηγείται και
ο Παντελής Αγκιστριώτης  παίζει πολίτικη  λύρα.

Το κόστος του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ κανονικό και 5 ευρώ το φοιτητικό.

Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο
Γ. Βαφόπουλου 3, Τ.Κ. 546.46, Θεσσαλονίκη
2310. 424.132-3


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.