Αρχική InfoMommy Του Κόσμου τα Παράξενα: Colleen Jordan, μια καλλιτέχνης που τολμά να κρεμάσει τα φυτά δίπλα στην καρδιά μας!

Του Κόσμου τα Παράξενα: Colleen Jordan, μια καλλιτέχνης που τολμά να κρεμάσει τα φυτά δίπλα στην καρδιά μας!

1

Μια σχεδιάστρια που ζει στην Ατλάντα, έρχεται με μια νέα πρόταση στο χώρο του σύγχρονου κοσμήματος!  Να σας συστήσω την Colleen Jordan! Σχεδιάζει μοναδικά κοσμήματα, από συνθετικά υλικά, που μέσα τους φιλοξενούν φυτά! Ας δούμε τα έργα της για να την γνωρίσουμε μέσα απ' αυτά!

2

Δεν θα θέλατε κι εσείς να φοράτε σαν κόσμημα, ένα μικρό φυτό κατά τη διάρκεια της μέρας; Να μπορείτε να το ποτίζετε για να είναι φρέσκο, να έχετε μια πνοή ζωντάνιας και δροσιάς επάνω σας; Να το έχετε εκεί που ανήκει, δίπλα στην καρδιά σας;

3

Τι λέει η ίδια:

«Έχω κινηθεί πολύ στη ζωή μου, από τη Λουιζιάνα, στη Χαβάη, τη Νότια Καρολίνα, τη Γεωργία, τη Σουηδία, και τελικά πίσω στο σπίτι στην Ατλάντα. Το έργο που έχω δημιουργήσει επηρεάζεται από όλα τα μέρη που έχω δει. Τα κοσμήματά μου προσπαθούν να κάνουν τη ζωή πιο ευχάριστη».

4

Η ενασχόλησή της με το σχεδιασμό κοσμημάτων, ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής της, όπως λέει. Σχεδιάζει πολύεδρα κοσμήματα και εντυπωσιάζει με τη συμμετρία και τις γωνίες! Είναι φτιαγμένα από πορώδες υλικό και βαμμένα με πολυμερή βερνίκια και διάφανα ακρυλικά χρώματα.

5

«Το έργο αυτό είναι από προσωπικά βιώματα. Τον Ιούνιο του 2013, το αριστερό μου χέρι ήταν σπασμένο σε ένα ατύχημα με ποδήλατο. Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, έχω υποβληθεί σε 7 χειρουργικές επεμβάσεις και πάνω από 30 φυσιοθεραπείες για να ανακτήσω τον πλήρη χρήση του χεριού. Αυτό το κόσμημα-καρφίτσα, δημιουργήθηκε ως ένα ευχαριστήριο δώρο για όλους τους φίλους και την οικογένεια που με υποστήριξαν όπως μπορούσε ο καθένας!»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.