Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Του Κόσμου τα παράξενα: Δείτε μια μαγική φωτογραφία για τα θαύματα της Φύσης!

Του Κόσμου τα παράξενα: Δείτε μια μαγική φωτογραφία για τα θαύματα της Φύσης!

1

Μια ιδιαίτερη φωτογραφία ή μια ιδιοτροπία της Φύσης;  Ίσως και τα δυο.

Δείτε καλά την φωτογραφία. Αν χαμηλώσετε το κεφάλι σας προς τον αριστερό ώμο θα αποκαλυφτούν 2 πρόσωπα που κάτι κάνουν...Είναι βραχώδης σχηματισμός του εδάφους, μια σπάνια φωτογραφία, ας δούμε και τη συνέχεια όμως...

2

Νομίζεις ότι προσεύχονται, και ίσως το κάνουν.

Δυο άνθρωποι – ένας ενήλικας κι ένα παιδί- με ενωμένα τα χέρια και τα μάτια κλειστά, βρίσκονται σε μια λίμνη στη Βουδιστική Βιρμανία!

Μια ειδική μέρα του έτους, που οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν με συγκεκριμένο τρόπο, μια τέτοια μέρα τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία. Δεν είναι μαγική;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.