Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Του κόσμου τα Παράξενα: Γήπεδο σε ταράτσα 4ωροφου κτιρίου, που στεγάζεται σχολείο - Δείτε το απίθανο βίντεο!

Του κόσμου τα Παράξενα: Γήπεδο σε ταράτσα 4ωροφου κτιρίου, που στεγάζεται σχολείο - Δείτε το απίθανο βίντεο!

1.

Τα έχουμε δει όλα από τους Κινέζους τώρα και γήπεδο στίβου, σε ταράτσα κτιρίου!

Ένα δημοτικό σχολείο στο Tiantai, στην επαρχία Zhejiang της Κίνας, πρωτοτυπεί, σχεδιάζει και εφαρμόζει κάτι μοναδικό καθώς δεν υπήρχε τριγύρω ελεύθερη έκταση για να στηθεί ένα κέντρο άθλησης για παιδιά και εφήβους.

2

Η κατασκευή του τελευταίου ορόφου αποτελείται από τρία προστατευτικά φράγματα για να εγγυηθούν την ασφάλεια των παιδιών. Το εξωτερικό στρώμα είναι ένας γυάλινος τοίχος, το μεσαίο στρώμα αποτελείται από μια φαρδιά, πράσινη ζώνη,  και το εσωτερικό στρώμα είναι ένα ψηλό κιγκλίδωμα από ανοξείδωτο χάλυβα.

3

Τι άλλο έχουν σκεφτεί; Έχουν εγκαταστήσει προς την πλευρά του δρόμου, υλικό ηχομόνωσης για να δημιουργήσουν ένα φράγμα ήχου!

Το πείραμα αυτό, έτυχε  πολύ καλής υποδοχής από τους φοιτητές από την έναρξη λειτουργίας του σχολείου, στις αρχές του τρέχοντος έτους. Αυτή η λύση εξοικονόμησης χώρο, ήταν εξαιρετική ιδέα, στην υλοποίηση της οποίας  βοήθησαν οι αρχιτέκτονες, που κράτησαν  το σχολείο σε ύψος τεσσάρων ορόφων, παρά την αρχικό προγραμματισμό των 5 ορόφων.

4

Ο μοναδικός σχεδιασμός έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση. Για την ακρίβεια,  αντιπροσώπευσε την Κίνα στη 14η Έκθεση Αρχιτεκτονικής της Βενετίας, το 2014.

Δείτε από κοντά το μοναδικό γήπεδο στίβου!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.