Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Του Κόσμου τα παράξενα: Ο Linsey Πόλακ μετατρέπει ένα καρότο σε  κλαρινέτο χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι και ένα επιστόμιο σαξόφωνου! (βίντεο)

Του Κόσμου τα παράξενα: Ο Linsey Πόλακ μετατρέπει ένα καρότο σε  κλαρινέτο χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι και ένα επιστόμιο σαξόφωνου! (βίντεο)

hqdefault (1)

Ο Linsey Πόλακ είναι ένας Αυστραλός μουσικός, δημιουργός μουσικών οργάνων, συνθέτης, μουσικός διευθυντής και μουσικός εφευρέτης!  Έχει ηχογραφήσει 31 άλμπουμ, περιόδευσε εκτενώς στην Ευρώπη, αρκετά στην Αμερική και την Ασία, και έχει λάβει μέρος σε δεκάδες μεγάλα φεστιβάλ σε όλη την Αυστραλία. Έχει συνθέσει πολλά μουσικά κομμάτια για θεατρικές παραστάσεις.

Επίσης, έχει εργαστεί ως κατασκευαστής μουσικών οργάνων για 40 χρόνια και έχει σχεδιάσει μια σειρά από πνευστά καθώς ειδικεύεται στα ξύλινα πνευστά από την Ανατολική Ευρώπη.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε πως μετατρέπει ένα καρότο σε μουσικό όργανο και παίζει με αυτό!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.