Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Του Κόσμου τα παράξενα: Όταν το φως έρχεται από μέσα!

Του Κόσμου τα παράξενα: Όταν το φως έρχεται από μέσα!

1

Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα γλυπτά της γλύπτριας Paige Bradley… Απλά στέκεσαι και το χαζεύεις, ένα αριστούργημα της τέχνης με τίτλο «Meditation», μια όμορφη γυναίκα που αναζητά το εσωτερικό της κομμάτι, σε κάποια σημεία έσπασε αλλά από μέσα της εξακολουθεί να ξεπετάγεται το φως!

2

Γεννήθηκε στο Carmel της Καλιφόρνια, και  ήξερε ότι θα γίνει καλλιτέχνης από την ηλικία των εννέα. Αγαπά τη φύση μέσα από την τέχνη, αλλά η γοητεία που της ασκούσε η ανθρώπινη φιγούρα άρχισε από νωρίς. Πίστευε ότι μέσα από την εικόνα ενός σώματος, ο καλλιτέχνης μπορεί να μιλά  μια παγκόσμια γλώσσα που είναι διαχρονική και ουσιαστική. Άρχισε να ζωγραφίζει με μοντέλα από την ηλικία των δέκα, και στα δεκαπέντε παρακολουθούσε καλοκαιρινά σεμινάρια τέχνης. Στα 17 της, έφτιαξε το πρώτο χάλκινο άγαλμα.

3

"Από τη στιγμή που γεννιόμαστε, ο κόσμος τείνει να γίνει ένα δοχείο που έχουν ήδη κατασκευαστεί κάποιοι για μας: έναν αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, φύλο, έναν αγώνα, ένα επάγγελμα», λέει η Bradley. «Αναρωτιέμαι αν είμαστε εμείς, ή αν είμαστε το δοχείο μέσα στο οποίο βρισκόμαστε. Μπορούμε άραγε να επεκταθούμε έξω από το σώμα μας;»

-Το 1995 ήταν βοηθός του γλύπτη σε ένα μνημείο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα.

- Το 2001 έγινε δεκτή από την  Εθνική Εταιρεία Γλυπτικής - Catherine Lorillard Wolfe Art Club -  ως επαγγελματίας γλύπτης.

-Το 2006, ένα από τα γλυπτά της επιλέχθηκε για να γίνει ένα διεθνούς κύρους βραβείο, για νέους χορευτές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.