Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Του κόσμου τα Παράξενα: Street Art, εκπληκτικές τοιχογραφίες, από καλλιτέχνες του δρόμου!

Του κόσμου τα Παράξενα: Street Art, εκπληκτικές τοιχογραφίες, από καλλιτέχνες του δρόμου!

1

Μοναδικά έργα, από αυτά που θα τα ήθελες σε πίνακα στο σπίτι σου!

Φτιαγμένα με μεράκι και φαντασία, απεικονίζουν τη σκέψη του καλλιτέχνη και ίσως τα συναισθήματα του κόσμου. Κάποια απ’ αυτά αγγίζουν τις καρδιές μας και στολίζουν τους δρόμους μας.

Η τέχνη του δρόμου είναι οπτική τέχνη που δημιουργήθηκε σε δημόσιους χώρους, συνήθως ατιμώρητες έργα τέχνης που πραγματοποιούνται εκτός του πλαισίου των παραδοσιακών χώρων τέχνης.  ΟΙ καλλιτέχνες του δρόμου χρησιμοποιούν νέες τεχνικές, γκράφιτι και ψηφιδωτό, στένσιλ αλλά και με ελεύθερο χέρι, χρησιμοποιώντας χρώματα σε σπρέι.

Ας θαυμάσουμε κάποια από τα έργα τους!

2 3 4 5 6 7 8 9 10


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.