Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Του Κόσμου τα Παράξενα: The Basket Building-ένα κτίριο καλάθι!

Του Κόσμου τα Παράξενα: The Basket Building-ένα κτίριο καλάθι!

13

Θα θέλατε ένα σπίτι σαν κι αυτό;

Όσο και αν αγαπά κανείς την καλαθοπλεχτική, δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι θα ήθελε να μένει σε ένα τέτοιο σπίτι! Σίγουρα δεν συμφωνεί μαζί μου ο εμπνευστής του, Dave Longaburger, επιχειρηματίας, που ήταν πίσω από την ιδέα του κτιρίου!

Άνθρωπος που αγαπούσε τις φάρσες, πρωτοπόρος με εξαιρετικές επιχειρηματικές ιδέες, είπε «εάν μπορούν να βάλουν έναν  άνθρωπο στο φεγγάρι, σίγουρα μπορούν να χτίσουν ένα κτίριο που έχει το σχήμα ενός καλαθιού». Όταν ανακοίνωσε τα σχέδιά του, κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά. Οι άνθρωποι δεν τον πίστεψαν , βλέπετε η φήμη του προηγείτο.

ch3_dl

Το Basket Building είναι το κτίριο της εταιρείας που ιδρύθηκε από τον ίδιο τον και βρίσκεται στο Νιούαρκ του Οχάιο.

Η εταιρεία του κατασκευάζει καλάθια, και ο ίδιος δεν δέχεται τους περιορισμούς. Ξεκίνησε την καριέρα του ως πωλητής αλλά σύντομα γύρισε στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής χειροποίητων καλαθιών, για να την εξελίξει.

LONGABERGER16

Ο Dave Longaburger,  ήταν γνωστός  για τη φιλική συμπεριφορά του και είχε μια  απρόβλεπτη αίσθηση του χιούμορ!  Ενθάρρυνε όλο τον κόσμο  να κρατά  μια ξέγνοιαστη στάση στη ζωή. Έλεγε συχνά:  "Κάθε μέρα πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 τοις εκατό διασκέδαση!"


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.