Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Του κόσμου τα Παράξενα: το Μουσείο Guggenheim στην Ισπανία, είναι έτοιμο να σαλπάρει!

Του κόσμου τα Παράξενα: το Μουσείο Guggenheim στην Ισπανία, είναι έτοιμο να σαλπάρει!

1

Το κοιτάς και το θαυμάζεις καθώς μοιάζει περισσότερο με πλοίο παρά με κτίριο! 

To μουσείο χτίστηκε και άνοιξε για το κοινό το 1997. Το κτίριο είναι ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα κτίρια που χτίστηκαν μετά το 1980 και η ομορφιά και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του,  αναγνωρίστηκαν απ’ όλους, επισκέπτες και αρχιτέκτονες απ’ όλο τον κόσμο.

3

Είναι ανοιχτό καθημερινά εκτός Δευτέρας.

Αν το επισκεφθείτε καλοκαίρι είναι καλό να έχετε μαζί σας μια ζακετούλα γιατί  η θερμοκρασία στο εσωτερικό είναι αρκετά χαμηλή.

2

Βρίσκεται σε μια βιομηχανική περιοχή του Μπιλμπάο, η όποια αναγεννήθηκε με τη λειτουργία του μουσείου. Υπάρχουν αρκετές μόνιμες αλλά και περιοδικές εκθέσεις Ισπανών και ξένων καλλιτεχνών.

4

Θεωρείται ένα σημαντικό κτίριο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Η κυρτή κατασκευή είναι σχεδιασμένη να μοιάζει με φουτουριστικό καράβι, με τα κατοπτρικά φύλλα τιτανίου να θυμίζουν λέπια ψαριού!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.