Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Του κόσμου τα παράξενα: Τρισδιάστατες εικόνες και κατασκευές… στον αέρα!

Του κόσμου τα παράξενα: Τρισδιάστατες εικόνες και κατασκευές… στον αέρα!

1

Αν είστε καλλιτέχνης, γραφίστας ή απλά σας αρέσουν οι καινοτομίες τότε αυτή η πέννα που γράφει στον αέρα, φτιάχτηκε για σας!

Μοναδικά σκίτσα και σκιτσομαχίες, σημειώσεις και ορνιθοσκαλίσματα, η εταιρεία LIX, τα υπολόγισε όλα, και αποφάσισε πως θα έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Γράφει στον αέρα με ειδικό μελάνι που στερεοποιείται τάχιστα!

2

Στο μάτι, σε ξεγελάει, καθώς μοιάζει με κοινό μαρκαδόρο! Συνδέεται στον υπολογιστή, παίρνει ενέργεια και με το ειδικό μελάνι – κάτι σαν πλαστικό το φανταζόμαστε- σχεδιάζει στον αέρα!

3

Είναι πανεύκολο στη χρήση, κάνει τη διαδικασία πραγματικό παιχνίδι για όλους!

Το υπέροχο μαρκαδοράκι Lix, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον επόμενο Σεπτέμβριο και να γίνει ανάρπαστο. Η τιμή του αναμένεται να αγγίξει τα 100 Ε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.