Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Του Κόσμου τα παράξενα: Βalloon bridge, Cheshire England - Μια γέφυρα-Μπαλόνι! (βίντεο)

Του Κόσμου τα παράξενα: Βalloon bridge, Cheshire England - Μια γέφυρα-Μπαλόνι! (βίντεο)

1

Πρόκειται για μια μοναδική μπαλονογέφυρα, του Ηνωμένου Βασιλείου της Αγγλίας.  Φιλοξενείται σε ένα πάρκο, αλλά δεν μπορεί να την διασχίσει κανείς!

2

Ο  Γάλλος καλλιτέχνης Olivier Grossetete δημιούργησε μια γέφυρα από 3 τεράστια μπαλόνια Ηλίου που βρίσκεται πάνω από μια λίμνη, στον Γιαπωνέζικο κήπο στο πάρκο Tatton στο Cheshire, στην Αγγλία. Νομίζει κανείς ότι είναι μια πουπουλένια γέφυρα, μέσα στα σύννεφα.

3

Η κατασκευή έγινε για τη Μπιενάλε 2012, έχοντας τον τίτλο  «πτήση της φαντασίας». Δυστυχώς, η γέφυρα δεν είναι «βαριάς» κατασκευής  και δεν μπορεί να κρατήσει ούτε το βάρος ενός ατόμου!

Είναι όμως καταπληκτική και ταιριάζει όμορφα με το περιβάλλον!

Δείτε ένα σύντομο βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.