Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Του ουρανού τα παραμύθια" συντροφεύουν τα παιδιά στη Παραμυθούπολη (9/5)

"Του ουρανού τα παραμύθια" συντροφεύουν τα παιδιά στη Παραμυθούπολη (9/5)

ÔÓÏÕÊÁÐÁÓ_ÏõñáíÐáñáìõèéá_EÎΗ Παραμυθούπολη συνεχίζοντας με αμείωτο κέφι τις δράσεις της, προσκαλεί μικρούς και  μεγάλους  στο χώρο της, την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και ώρα 7:30-9:00μ.μ. Παρέα με τον συγγραφέα του βιβλίου «Του ουρανού τα παραμύθια», Δημόκριτο Τσουκάπα, τα παιδιά ηλικίας από 5 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να «παίξουν» το ρόλο των μικρών εξερευνητών, προκειμένου να ανακαλύψουν τα μυστικά που κρύβει στα σπλάχνα της η πεντακάθαρη νύχτα της Ελλάδας.

Επίσης οι συμμετέχοντες θα ακούσουν όμορφα παραμύθια από την αρχαία ελληνική μυθολογία, θα μάθουν πώς σχηματίστηκε ο Γαλαξίας μας, πώς δημιουργήθηκε μια μαύρη τρύπα και άλλα μυστήρια, που κρύβει η λάμψη των αστεριών και, τέλος, θα φτιάξουν τον δικό τους ουρανό! Αν το επιτρέψει ο καιρός και ο ουρανός, θα ακολουθήσει και αστροπαρατήρηση.

 Είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Παραμυθούπολη
Καβάφη 12, Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη
2310. 690.314
https://www.facebook.com/paramythupoli


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.