Κρήτη: 3χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε βαρέλι

Αγωνία στην Πάτρα: 8χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Νεότερη Ενημέρωση: Το παιδί είχε εντοπιστεί μέσα σε βαρέλι με ασβεστόνερο και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν νεκρό – Μετά από σχεδόν 2 ώρες προσπάθειας ανάνηψης  βρέθηκε ασθενής σφυγμός, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ

Ανείπωτη τραγωδία στον οικισμό Λιγόρτυνος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στο Ηράκλειο όπου σύμφωνα με το Cretalive.gr, 3χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βαρέλι νερού.

Το αναζητούσαν οι γονείς του

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί διέφυγε της προσοχής των γονιών του για λίγα λεπτά και άρχισαν να το αναζητούν.

Πνίγηκε στο βαρέλι

Σύντομα εντοπίστηκε σε υπόγειο χώρο, μέσα σε ένα κομμένο βαρέλι που περιείχε νερό. Σημειώνεται ότι δίπλα στο σημείο που βρισκόταν το βαρέλι και εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του παιδιού υπήρχαν μια παλέτα και κάτι γλάστρες.

Οι γονείς το μετέφεραν άμεσα στο Κέντρο Υγείας, ωστόσο δυστυχώς ήταν πολύ αργά, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Κλήθηκε και ιατροδικαστής

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η αστυνομία, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία.