Τραγωδία στις ΗΠΑ – 3χρονος πέθανε από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο

Ένα 3χρονο αγόρι πέθανε από τη ζέστη σε αυτοκίνητο στο Χιούστον, ανέφεραν οι αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες o 3χρονος Evan Trapolino περιπλανιόταν έξω από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο των γονιών που ήταν παρακαρισμένο στην αυλή του σπιτιού στην προσπάθειά του να πάρει ένα παιχνίδι, ανέφερε η αστυνομία. Ο άτυχος μικρούλης μπήκε στο αμάξι σκαρφαλώντας αλλά εντελώς ξαφνικά και ανεξήγητα οι κλειδαριές ασφαλείας ενεργοποιήθηκαν και το παιδί δεν μπορούσε να βγει.

houston17n-2-web

Σύμφωνα με τους πληροφορίες το παιδί έμεινε στο αυτοκίνητο για περισσότερο από μισή ώρα όταν οι γονείς του συνειδητοποίησαν και το αναζήτησαν. Οι γονείς του μόλις το βρήκαν κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο ανέφερε το δίκτυο KPRC. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο αλλά λίγο αργότερα πέθανε.

Σε ανακοίνωση η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Χιούστον προειδοποίησε τους πολίτες ότι οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν αυξημένο κίνδυνο για καρδιακά επεισόδια, βλάβες στον εγκέφαλο και θάνατο στα παιδιά που αφήνονται σε πολύ ζεστά αυτοκίνητα.