Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρή η 23χρονη έγκυος και μητέρα 3 παιδιών που εξαφανίστηκε

Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρή η 23χρονη έγκυος και μητέρα 3 παιδιών που εξαφανίστηκε

Τραγική είναι η κατάληξη στην αναζήτηση της 23χρονης Φωτεινής Μπακογιώργου εγκύου και μητέρας 3 παιδιών που εξαφανίστηκε στις 08/10/2021, από την περιοχή της Κυψέλης.

Πώς έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, στις 03/11/2021 καθώς ενδέχεται να συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Σήμερα 24/11/2021, το Χαμόγελο του Παιδιού, με μεγάλη θλίψη ενημερώθηκε από την Αγγελική Νικολούλη (μέσω της εκπομπής Φως στο Τούνελ) , ότι στις 08/10/2021 είχε εντοπιστεί η σορός της Φωτεινής Μπακογιώργου, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, από τις Αστυνομικές Αρχές και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στην ίδια, με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, στις 23/11/2021 από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Νεκρή η νεαρή έγκυος στα αζήτητα

Όπως γνωστοποίησε και η εκπομπή Φως στο Τούνελ η άτυχη μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, την ίδια μέρα της εξαφάνισής της. Η σορός της εντοπίστηκε σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της στην Κυψέλη. Μετά από ένα μήνα που παρέμεινε νεκρή σε ψυγείο, ετάφη ως αγνώστων στοιχείων μαζί με το αγέννητο παιδί της…

Τόσο η εξαφάνιση όσο και ο θάνατός της εγείρουν ερωτήματα, καθώς στο «Τούνελ» έφτασαν σοβαρές καταγγελίες για κακοποίησή της από την γυναίκα που την φιλοξενούσε.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μπακογιώργου Φωτεινής, που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ είχε ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση εξαφάνισης της άτυχης μητέρας.

«Μετά την ενεργοποίηση του “Missing Alert” έχουμε λάβει αρκετές πληροφορίες για την αγνοούμενη. Αναφέρουν ότι είχε βρεθεί χτυπημένη πριν από την εξαφάνιση και όχι μόνο. Από τις αρχές Ιουνίου είχαμε λάβει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφορές για κακοποίηση των τριών ανήλικων παιδιών της, όχι από την ίδια, αλλά από τρίτα άτομα. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων και βάσει κοινωνικής έρευνας, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικία τους.» είχε δηλώσει η  Άγκυ Ξενάκου, ψυχολόγος στο “Missing Alert”, μιλώντας στην κάμερα του «Φως στο Τούνελ»

Διαβάστε επίσης:

Πώς να βοηθήσετε το μαθητή που δυσκολεύεται στα Μαθηματικά

«Τα σχολεία θέλουμε να μείνουν ανοιχτά»: Δασκάλα περιγράφει τον αγώνα για μην κλείσουν οι τάξεις λόγω κρουσμάτων

Θεσσαλονίκη: Τζιπ έπεσε πάνω σε σχολικό – Στο νοσοκομείο 11 παιδιά (φωτο)