Αρχική InfoSchool Λύκειο Travel City: Η επιστολή του ταξιδιωτικού γραφείου που άφησε "ξεκρέμαστους" τους μαθητές της Άρτας στην Ελβετία

Travel City: Η επιστολή του ταξιδιωτικού γραφείου που άφησε "ξεκρέμαστους" τους μαθητές της Άρτας στην Ελβετία

mathites_595_355Την οικονομική κρίση αλλά και την οικονομική αδυναμία, επικαλείται το ταξιδιωτικό πρακτορείο Travel City προκειμένου να δικαιολογήσει την περιπέτεια στην οποία επέβαλε μαθητές του 3ου Λυκείου Άρτας, αφήνοντας απλήρωτο το ξενοδοχείο τους στην Ελβετία και χωρίς καμία μέριμνα για τα εισιτήρια επιστροφής.

Στην απάντηση- απολογία, πάντως δεν ζητά ούτε μία συγγνώμη από τα πενήντα παιδιά και τους συνοδούς τους και ομολογεί ότι το πρόβλημα δεν είναι μεμονωμένο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του epiruspost.gr στην ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας του ταξιδιωτικού πρακτορείου αναφέρεται ότι καταβλήθηκαν «υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, αλλά η έλλειψη ρευστότητας σε συνδυασμό με την άστοχη υποβολή εξαιρετικά χαμηλών προσφορών μας, λόγω του έντονου ανταγωνισμού στην αγορά των σχολικών εκδρομών, οδήγησε στη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων:

Εκφράζουμε τη λύπη μας για την αδυναμία του ταξιδιωτικού γραφείου μας να οργανώσει τη σχολική εκδρομή του 3ου Λυκείου Άρτας, όπως οφείλαμε. Το πρόβλημα, ατυχώς, δεν είναι μεμονωμένο και δεν αφορά μόνο το 3ο Λύκειο Άρτας.

Καταβάλαμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, αλλά η έλλειψη ρευστότητας σε συνδυασμό με την άστοχη υποβολή εξαιρετικά χαμηλών προσφορών μας, λόγω του έντονου ανταγωνισμού στην αγορά των σχολικών εκδρομών, οδήγησε στη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση.

Μπορέσαμε και καλύψαμε μέρος μόνο του κόστους των εκδρομών. Διαβεβαιώνουμε ότι δεν "κλέψαμε" χρήματα, τα οποία διαθέσαμε για την εξόφληση χρεών προς προμηθευτές της Εταιρείας μας. Ειδικά η υπογράφουσα, διαχειρίστρια και ιδιοκτήτρια της TRAVEL CITY ΕΠΕ, δεν έχω κίνητρο ή λόγο να εξαπατήσω τους πελάτες του ταξιδιωτικού γραφείου μας και πολύ περισσότερο μαθητές. Κι εγώ μητέρα 3 τέκνων και ιδιοκτήτρια ακίνητης περιουσίας είμαι.

Να σημειώσω μόνο ότι ορισμένοι προμηθευτές της εταιρείας μας, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία μας και την ακύρωση σχολικών εκδρομών, δεν μας επιστρέφουν προκαταβολές, για να διασώσουμε ό,τι μπορούμε. Να τις επιστρέψουν όχι σε εμάς, φυσικά, αλλά με άμεση καταβολή τους στα ξενοδοχεία διαμονής των μαθητών, όπως τους ζητήσαμε».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.