Τρεις μαγικές φωνές μάς καλούν σ’ ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο κάτω από την Ακρόπολη (29/9)

DULCE PONTES photo 1Όταν ο Γιώργος Νταλάρας συναντά την Dulсе Роntеs και την Nоа κάτω από την Ακρόπολη, δεν μπορεί παρά να είναι ένα σπάνιο μουσικό γεγονός.Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 21 το βράδυ στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή η μοναδική μουσική συνύπαρξη θα παρουσιάσει τραγούδια της Μεσογείου σε μία παράσταση με τίτλο «Μουσικό ταξίδι στην Μεσόγειο».

Ένα μουσικό ταξίδι στην Μεσόγειο με τρεις από τους σημαντικότερους εκφραστές της. Μια επιλογή από μπαλάντες και τραγούδια από το ρεπερτόριο του, τα τραγούδια της Κάτω Ιταλίας έως τα ρεμπέτικα, από το φλαμένκο έως τα φάντος και από τις σεφαραδίτικες μπαλάντες έως τα μπλουζ. Ένα εκρηκτικό μουσικό μίγμα, το οποίο ενισχύεται από αντίστοιχους σπουδαίους σολίστες μουσικούς.

NOA photo 1Ο Γιώργος Νταλάρας ξανασυναντά δύο από τις πολύ αγαπημένες του καλλιτέχνιδες, την Dulсе Роntеs και την Nоа, για πρώτη φορά και τις δύο μαζί. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την καθεμία ξεχωριστά σε πολύ πετυχημένες μουσικές στιγμές, δισκογραφικά και σε συναυλίες. Και τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου οι τρεις τους ενώνουν τις μαγικές φωνές τους στο Ηρώδειο. Οι τρεις λαμπροί ερμηνευτές θα μοιραστούν την σκηνή για να ερμηνεύσουν – με οδηγό το ταλέντο, τις μουσικές γνώσεις, την αγάπη και το σεβασμό στην παράδοση, αλλά και την αγωνία της αναζήτησης σε καινούριους ήχους, τη φλόγα της ανατολικής Μεσογείου και το πάθος της δυτικής.

Οι διεθνείς Dulсе Роntеs και Nоа συγκαταλέγονται αδιαφιλονίκητα στους μουσικούς του κόσμου με φανατικό κοινό, γνωστές για τα δικά τους τραγούδια αλλά και για τις ερμηνείες και τις συνεργασίες τους με μεγάλους συνθέτες.

DALARAS photo 1_Dinos Diamantopoulos

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Διακεκριμένη Ζώνη: 65 €

A΄ Ζώνη: 50 €

Β΄ Ζώνη: 40 €

Γ΄ Ζώνη: 30 €

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Δ΄ Ζώνη: 22 €

Ε΄ Ζώνη: 15 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Εισιτήρια Оnlinе: www.viva.gr και www.ticketservices.gr

Τηλεφωνική Αγορά: 11876 και 210 7234567

Στα Ταμεία: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)

Στα καταστήματα Рubliс, Παπασωτηρίου, Sеvеn Spоts, IАNОS σε όλη την Ελλάδα

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα
210 3241807