Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Tρέξε καλέ μου Άγιε Βασίλη! Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί στην Αθήνα το 1ο Athens Santa Run!

Tρέξε καλέ μου Άγιε Βασίλη! Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί στην Αθήνα το 1ο Athens Santa Run!

afisa-Santa-Run1-714x1024

Την Κυριακή το πρωί θα χορτάσουμε Άγιους Βασίληδες! Όχι ένας, ούτε δυο αλλά δεκάδες!

Τώρα και στην Αθήνα, μετά τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, θα γεμίζουν το κέντρο με τις γνωστές κόκκινες ενδυμασίες!

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα είναι ντυμένοι με στολές του Άι Βασίλη σε έναν συμβολικό αγώνα χωρίς χρονομέτρηση, αφού στόχος είναι η δημιουργία μιας Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της Αθήνας και η ενίσχυση της αποκατάστασης παιδικών χαρών του Δήμου Αθηναίων.

Σημείο αφετηρίας και τερματισμού θα είναι το City Link, ραντεβού 11.30, στη στοά Σπυρομήλιου. Θα τρέξουν 2,5 χλμ και θα επιστρέψουν!

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την ομάδα του Spetses mini Marathon και την συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ(Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων). Χρυσός Χορηγός της Διοργάνωσης είναι η ING !

Πληροφορίες 210 6196791,210 9690096, 210 3259400


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.