Αρχική InfoTeens Sports Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run 2013» (28/4)

Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run 2013» (28/4)

CFPEI-Teens-Running-InΟ Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας, σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, και με την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πειραιά, θα διοργανώσουν την Κυριακή 28 Απριλίου τον 2ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο με τον τίτλο,"Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run”. Στα πλαίσια διεξαγωγής του παραπάνω δρομικού αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα λάβει χώρα επί και κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Δαβάκη, στην οποία θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης.

Θα διεξαχθούν οι Αγώνες Δρόμων:
10 Χλμ.
Σκυταλοδρομία 4x2,5 Χλμ.
5 Χλμ.
Κοινωνικός Αγώνας Δρόμου 2,5Χλμ. καθώς και αγώνας για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 09:30. Η Ο.Ε. της διοργάνωσης, Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run”, θέλοντας να συμβάλλει στην ανοδική πορεία και την περαιτέρω ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, να προσφέρει αυτήν την εναλλακτική μορφή άθλησης στους Δημότες αλλά και σε όλους τους δρομείς προχώρησε στην πρόσκληση συμμετοχής στον Αγώνα, προσδοκώντας στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών, ώστε η δεύτερη διοργάνωση να στεφθεί από μαζική συμμετοχή και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να καθιερωθεί στην Αττική σαν μια σημαντική και κατ έτος επαναλαμβανόμενη διοργάνωση που εκτός των άλλων θα συμβάλει στην ενημέρωση όλων για τον μεγάλο στόχο της δημιουργίας, για την άθληση και την Αναψυχή του Μητροπολιτικού Πάρκου Καλλιθέας στην Παραλιακή ζώνη της Καλλιθέας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.