Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Τρέχουμε… για τα παιδιά» στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» Πέλλα - Θεσσαλονίκη (6/4)

«Τρέχουμε… για τα παιδιά» στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» Πέλλα - Θεσσαλονίκη (6/4)

stΤην Κυριακή 6 Απριλίου το Δημοτικό Ίδρυμα-Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» συμμετέχει στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Πέλλα - Θεσσαλονίκη! Την ομάδα του «Αγίου Στυλιανού» στηρίζει με τη συμμετοχή του ο Σύλλογος Φίλων Εθελοντών και αναδόχων οικογενειών του Ιδρύματος του και από κοινού καλούμε όλους φίλους μας να τρέξουν μαζί μας και να στηρίξουν την προσπάθεια καθώς μέρος των εσόδων της θα επιστρέψουν στο Ίδρυμα και θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών του Δημοτικό Βρεφοκομείου.

Οι συμμετέχοντες στο μαραθώνιο θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στην κλασσική διαδρομή, αλλά και στους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. και 10.000 μ., και το Δρόμο 1.000 μ. Πρόκειται για ένα μεγάλο πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός που πλαισιώνεται με πλήθος εκδηλώσεων και παιδαγωγικά παιχνίδια. Ελάτε να βάλουμε όλοι τα αθλητικά μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, και να τρέξουμε και να περπατήσουμε μαζί στηρίζοντας έμπρακτα αυτή την προσπάθεια. Ελάτε να βοηθήσετε τον «Άγιο Στυλιανό» μέσα από το Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος!

Για δηλώσεις συμμετοχών και περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 940 057 ή e-mail : agstyl1@otenet.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.